בשר אווז

gease_main (18K)

כדי שכבד האווז יפתח מרקם שומני, מפטמים את האווז בכמויות אדירות של מזון. 3-5 פעמים ביום מחדירים בכוח לקיבתו צינור מתכת, שדרכו מפוטם האווז במזון במשקל יומי של כשליש ממשקל גופו. בעקבות הפיטום סובל האווז מניוון שומני של הכבד, המלווה בהתנפחותו של כבד האווז פי עשרה מגודלו הנורמלי.

אווזים רבים מתים בייסורים עקב התבקעות מערכת העיכול, קרעים במעיים ובכבד, פצעים ודלקות בוושט, ועוד. האווז נשחט בהיותו גוסס, סובל מקשיי נשימה (הכבד המוגדל לוחץ על הריאות), מחוסר יכולת לנוע ומכאבי תופת.

תמונות

סרט- על תנאי הגידול

למידע נוסף- מתוך אתר אנונימוס